Talentontwikkeling

Het Belangrijk Genootschap Met Een Nog Onduidelijke en Steeds Wisselende Maar Immer Literaire Inhoud.

Het Genootschap is de talentengroep van PANDA voor jonge makers. Schrijvers worden ondersteund door Merlijn Huntjens tijdens maandelijkse bijeenkomsten van twee uur.

De talentgroep kent een vrijblijvend en vrijwillig karakter en is bedoeld om jongeren de weg binnen de literaire scene in- en buiten Limburg te laten ontdekken. We schrijven, motiveren elkaar, treden op en programmeren.

Op dit moment bestaat Het Genootschap uit ongeveer 25 leden en we groeien nog steeds. Het Genootschap wordt ondersteund door SCHUNCK.

Schrijf jij ook?

Laat het ons weten. Onze talentengroep wordt steeds groter maar er is altijd voor iedereen plek. Niks moet, alles mag.

Bijeenkomsten

Maandelijkse bijeenkomsten waarin we samen schrijven maar ook vooral: veel random onzin delen, opdrachten maken, lachen, klagen over de literaire scene en langzaam maar zeker de wereld veroveren (niemand zeggen).

Optredens

Wil je samen met één van onze andere talenten optreden? Dat mag! Of wil je een keer komen kijken? Dat kan natuurlijk ook.

Coaching

Heb je meer specifieke vragen over de teksten die je maakt? Of wil je weten welke schrijfwedstrijden er bestaan? Heb je last van plankenkoorts? Twijfel je over je teksten? Meld je aan en deel het met de groep (of met een ander lid). Dan bekijken we samen wat we voor je kunnen doen.

&

Doe je mee? Stuur ons een berichtje, dan mailen we snel terug.